Over Het Hondenteam

Mijn naam is Pauline Herrewijn, ik ben 27 jaar oud. Na 8 jaar werkzaam geweest te zijn in een dierenpension was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo is in 2019 Het Hondenteam ontstaan.

Al van jongs af aan ben ik gek op dieren en de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met de omgang met honden. Ik weet veel af van hondengedrag en daardoor stel ik makkelijk groepjes honden samen die leuk met elkaar overweg kunnen.

In 2012 heb ik de opleiding dierenartsassistente paraveterinair met goed resultaat afgerond. Mocht er onverhoopt onderweg iets met één van de honden gebeuren, kan ik zelf eerste hulp verlenen.

Zelf ben ik eigenaar van 2 honden. Een Border Collie, genaamd Maeve en een Hollandse Smous, die Dex heet. Met Maeve fiets, step en wandel ik veel en volg ik uitdagende speurlessen. Dex is nog jong en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, ook volgen we balans en coördinatie lessen.

Ik kan niet wachten om kennis te maken met jouw hond en deze met net zoveel plezier uit te laten als dat ik dat met mijn eigen honden doe.